Premiza

Orașul CAN are 20 Km de piste pentru biciclete desfășurate, printre altele, în jurul a treizeci de atracții turistice, care variază de la clădiri istorice la muzee și fântâni arteziene.

Turiștii au la dispoziție aplicații și resurse care fie le oferă detalii despre obiectivele turistice fie despre rutele de biciclete, toate în afara controlului municipalității.

Un sait al primăriei oferă informații statice despre rutele de biciclete, hărți și liste cu obiectivele, greu de utilizat pe teren de către turiști.

Primăria nu știe câte persoane folosesc traseul turistic promovat deci nu poate măsura impactul campaniilor de promovare al traseului.

Primăria trebuie să retipărească materialele publicitare cu traseul ori de câte ori se adaugă noi elemente, fie rute, fie obiective.

Implementare PeDRUM

PeDRUM conține rutele de biciclete și detalii despre fiecare obiectiv în parte.

Turiștii pot descărca o versiune separată a aplicației prin care parcurge traseele de biciclete și vedea detalii despre fiecare obiectiv promovat de primărie în parte.

Prin aplicație, turiștii au acces și la un formular de sesizări care ajung direct la reprezentanții primăriei. Acestea pot fi probleme întâmpinate pe traseu, sugestii, greșeli de rutare sau altele. Categoriile sunt gestionabile.

Traseul și obiectivele turistice pot fi oricând modificate cu efecte imediate în aplicația de mobil (la 30 secunde se actualizează ruta).

Primăria are la dispoziție rapoarte de parcurs, de utilizare și notificări în cazul în care sunt raportate probleme.

Soluție: PeDRUM Custom

Servicii suplimentare:
Dezvoltare versiune separată aplicație pentru dispozitive mobile
Configurare preferențială, inclusă în costul abonamentului

Timp implementare
45 zile

Meniu