Premiza

Compania AAA distribuie scule și unelte pe întreg teritoriul României către magazine de profil.

Un șofer are, în medie, 45 de opriri pe zi. Unele rute au destinații distribuite pe întreg teritoriul unui județ, iar în alte cazuri servesc doar un oraș și împrejurimile sale.

Flota companiei este formată din vehicule proprii și terți care facturează numărul de kilometrii la final.

Compania are o echipă de suport logistic care este în permanentă legătură cu șoferii și cu depozitele pentru a oferi clienților detalii actualizate și a soluționa diversele probleme de livrare.

Marfa ajunge deseori cu întârziere, unele livrări se amână pentru ziua următoare, șoferii uneori uită să confirme livrările, clienții sunt nemulțumiți iar managerul departamentului de logistică realizează cu greu o imagine de ansamblu asupra situației fiind nevoit să combine multe surse (rapoarte GPS, fișe livrări, trasee parcurse, evoluție șoferi etc).

Soluție PeDRUM

Activitatea echipei de logistică este optimizată prin stabilirea traseelor  automat prin PeDRUM.

Clienții sunt la curent cu starea livrării printr-un sistem de comunicare automat care le oferă un link unde pot vedea cât mai are transportatorul până la ei.

Prezentarea cursei proiectate alături de cursa realizată oferă managerului o imagine de ansamblu clară de unde poate înțelege rapid problemele de pe traseu.

Aplicația pentru mobile oferă șoferului navigație turn-by-turn pentru a-l scuti de timpul configurării altor aplicații unde trebuie să introducă de fiecare dată noile adrese. Șoferii noi pe traseu se familiarizează rapid cu noul sistem.

Soluție: PeDRUM Gold

Servicii suplimentare:
Configurare preferențială, inclusă în costul abonamentului

Timp implementare:
10 zile

Meniu